Nove slike i nova tužba za Severinu

Sredinom 2008. Severina je već punila medijske stupce zahvaljujući omotu albuma "Zdravo Marijo", na čijim su stranicama svoja djela prepoznali neki od umjetnika.Sada se popisu onih koji je tuže pridružio izvjesni gospodin Klopotan
147 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2011. 18:16h

Jedna od zvijezda ex-Yu estrade Severina Vučković, nikad nije bez posla. Juče je promovisala reklamni spot za slovenačko odmaralište Terme Čatež i tako novim fotkama u bikiniju obradovala i one koji ne namjeravaju da posjete ovu lokaciju.

Nakon odmora sa novim momkom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, Seve je najavila i povratak pozorištu. Da ipak sve ne bude kao u bajci pobrinuo se Franjo Klopotan koji, kako prenosi Index, smatra da je pjevačica neovlašćeno koristila njegova djela.

Sredinom 2008. Severina je već punila medijske stupce zahvaljujući omotu albuma "Zdravo Marijo", na čijim su stranicama svoja djela prepoznali neki od umjetnika. Sada se popisu onih koji je tuže - Milan Generalić (Pevec i kokoš u zimskoj noći), Branko Lovrak (Grana s jabukom), Ivan Rabuzin (Bregovi u polju) i drugi - pridružio izvjesni Klopotan. On je na opremi CD-a prepoznao motive leptira sa slike "Zagorski gizdavac" te motiva broda sa slike "Vesele cipele".

Galerija

Bonus video: