Astrologija: Angelinu čeka uspjeh, Brada neprijatnosti

Takođe predviđa da će glumice Kate Winslet i Drew Barrymore bez problema zatrudnjeti ako to žele. Kinezi širom svijeta pripremaju se za lunarnu novu godinu koja počinje 3. februara.
0 komentar(a)
angelina jolie and brad pitt, Foto: Reuters
angelina jolie and brad pitt, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.01.2011. 12:16h

U kineskoj godini zeca novac i uspjeh očekuju slavne zečeve po kineskom horoskopu, kao što su Angelina Jolie i Johnny Depp, ali je više vjerovatno da će Depp doživjeti skandal nego sreću u romantičnoj vezi, izjavio je astrolog, a prenosi Tportal.

Ostali poznati zečevi kao što su Zac Efron iz "High School Musicala" i Eva Longoria iz "Domaćica" zaradiće više novca ove godine, rekao je astrolog slavnih Chen Wei-chung za Reuters TV.

Takođe predviđa da će glumice Kate Winslet i Drew Barrymore bez problema zatrudnjeti ako to žele. Kinezi širom svijeta pripremaju se za lunarnu novu godinu koja počinje 3. februara i najvažniji je praznik u kineskom kalendaru.

"Ona je vrlo stabilna u svojim odnosima... biće vrlo opuštena", kazao je Chen za Angelinu Jolie, ali je dodao da njen partner Brad Pitt, koji nije rođen u godini zeca, neće biti te sreće.

"On će osjetiti pritisak i neprijatnosti, vjerovatno će se osjećati povrijeđeno i poželjeće da pobjegne."

Bonus video: