Ceca ostaje bez radne dozvole, ništa od koncerta u Hrvatskoj?

"Supruga ratnog zločinca i deklarisana četnikuša nema šta da traži u Hrvatskoj" kazala čelnica Nezavisnih dragovoljaca hrvatskih Slavica Hruškar.
53 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2011. 11:26h

Od koncerta kontroverzne srpske pjevačice Svetlane Ražnotović u Zagrebu po svemu sudeći neće biti ništa - kako prenosi Jutarnji list policija najvjerojatnije neće dozvoliti nastup Ceci na stadionu "Maksimir" jer ga smatra visokorizičnim.

Kako saznaje hrvatski list njoj će biti odbijeno izdavanje radne dozvole, bez koje ne može nastupati u Hrvatskoj.

- Postoje opravdane sumnje da će biti većih okupljanja, pa čak i nereda. U tom slučaju možemo da spriječimo održavanje koncerta - tvrde u policiji.

Ceca ujedinila ljevicu i desnicu

"Iskreno, prva pomisao kada sam čula za to je - Hrvatska tone! Ako ona može da napuni Dinamov stadion sa 60.000 ljudi, onda stvarno ne znam gdje sve to ide. To mislim i iz ugla muzike koju ona pjeva i činjenice ko je ona i ko joj je bio suprug. Dakle, tonemo i u kulturnom i u vrijednosnom smislu. Ako mladi ipak krenu na taj koncert, moramo da se zapitamo koju im poruku šaljemo - kazala je Milanka Opačić iz SDP-a.

Mnogo oštrija u osudama nastupa srpse pjevačice bila je čelnica Nezavisnih dragovoljaca hrvatskih Slavica Hruškar:

"Supruga ratnog zločinca i deklarisana četnikuša nema šta da traži u Hrvatskoj. Koncert Lepe Brene u Areni, čiji pristup Domovinskom ratu nije ništa drugačiji od Cecinog, nažalost nismo uspjeli da spriječimo, ali vjerujte mi da ovaj hoćemo. Ni po koju cijenu nećemo dopustiti da održi koncert u Zagrebu ni bilo gdje u Hrvatskoj" .

Predsjednik Saveza udruženja porodica zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Ivan Pšenica, tvrdi da bi Cecin koncert u Zagrebu "bio kraj za Hrvatsku".

'Branitelji tu ne mogu ništa jer su toliko razjedinjeni da ih ni Cecin dolazak ne bi mogao ujediniti. Jedna naša proslavljena pjevačica govorila je da nikada neće kročiti u Srbiju, pa je nedavno tamo nastupala. Što reći nakon toga", rekao je Pšenica.

Bonus video: