Aniston podivljala zbog trača da usvaja dijete

Već godinama se u medijima provlače vijesti o Jennifer koje se ubrzo pokažu kao laži, a glumici su se tračevi već popeli na vrh glave.
0 komentar(a)
Jennifer Aniston, Foto: Reuters
Jennifer Aniston, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2011. 12:57h

Jennifer Aniston je dosadilo da čita u medijima neistine, pa je njena portparolka odlučno demantovala posljednji trač - glumica ne usvaja dijete iz Meksika.

Iako je jedan američki časopis vijest o tome da je Jennifer Aniston odlučila usvojiti dijete stavio na naslovnoj strani izdanja, očigledno potpuno uvjeren u tačnost svojih izvora, glumica je odlučila stati glasinama na kraj. "To je potpuno neistinito. Jennifer ne namjerava usvojiti dijete iz Meksika, nema dječju sobu u kući niti je zaposlila dadilju. Sve je to proizvod bujne mašte", rekla je njena portparolka za magazin People. Već godinama se u medijima provlače vijesti o Jennifer koje se ubrzo pokažu kao laži, a glumici su se tračevi već popeli na vrh glave, prenosi tportal. Posljednji put kad se jedna od najbolje plaćenih holivudskih glumica dotakla te teme bilo je za magazin Entertainment Weekly u intervjuu 2008. godine, kad je rekla:
"Osjećam da bih to mogla ostvariti jednom u budućnosti i na neki način sam na vagi što se djece tiče. Ili se jednostavno radi o nečemu za čime čeznem.'

Bonus video: