Hevi metal najbolja odbrana od vukova

Jedan 13-godišnji Norvežanin uspio je tako da se odbrani od čopora gladnih vukova uz pomoć mobilnog telefona i grupe „Megadet“.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2011. 10:50h

Ako se kojim slučajem nađete u situaciji da vas napadne čopor vukova najbolje rješenje je da pustite neku hevi metal melodiju po mogućnosti od grupe "Megadet".

Jedan 13-godišnji Norvežanin uspio je da se odbrani od čopora gladnih vukova golim rukama - tačnije od "oružja" je imao mobilni telefon i numeru grupe „Megadet“.

Prema pisanju RIA novosti dječak Valter Akre vraćao se iz škole u centralnom dijelu norveškog okruga Rakested kada su ga okružile četiri gladne zvijeri.

Prije nego što su ga vukovi napali, dječak je izvadio mobilni i pustio jednu od pjesama legendarnog američkog hevi metal sastava“.

Žestok zvuk gitara očigledno je zbunio životinje i natjerao ih u bijeg.

Dječak je, kako je kasnije kazao, zbog sigurnosti ostatak puta do kuće proveo slušajući "Megadet“.

Megadet je američki hevi metal bend iz Los Anđelesa, koji se uz Metaliku, Slejer i Antraks smatra članom "velike četvorke treš metala".

Sastav su 1983. godine formirali Dejv Mastejn i Dejvid Elefson, nakon što je Mastejn otpušten iz Metalike.

Bend je do sada izdao 12 studijskih albuma, a najpoznatiji su Rust in Peace iz 1990. godine, te Countdown to Extinction iz 1992. koji je bio nominovan za Gremi.

Glavne teme njihovih pesama, koje uglavnom piše Mastejn, uključuju politiku, rat te zavisnosti.

Svoj najnoviji album Endgame bend je izdao u septembru 2009.

Bonus video: