Severina i Milan Popović: Što nam je lipo ovdje!

Umjesto Pariza, Majamija i Kipra Severina i Milan odabrali su nenaseljeno ostrvo koje je za turiste otvoreno 2006.
93 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2011. 08:57h

"Istina je, na Maldivima smo. Što nam je lipo ovdje, kao u raju smo! Uživam kao nikad u životu", uskliknula je Severina i potvrdila jučerašnje otkriće Večernjeg lista koji je naveo da se pjevačica sa svojim novim dečkom nalazi na ostrvu u Indijskom okeanu.

Na arhipelag ukrašen kokosovim palmama s blistavim bijelim plažama i tirkiznim lagunama, što Maldive i čini najpopularnijim turističkim odredištem na svijetu, 38-godišnja splitska pjevačica uputila se sa sedam godina starijim Milanom Popovićem.

Umjesto Pariza, Majamija i Kipra, kako su nagađali regionalni mediji, Severina i Milan odabrali su nenaseljeno ostrvo koje je za turiste otvoren 2006.

Večernji list prenosi da je Severina "zvučala presrećno" i da je bila voljna da prenese utiske sa ostrva. Iskoristila je i da kaže nekoliko lijepih riječi o Milanu:

"Ma, puno mi je lip, dobar i pametan. Izgleda kao da ima 33 godine. A tek kako dobro svira gitaru... Čarobno!", rekla je Severina, opisujući kako svake večeri u ruke uzme instrument koji su ponijeli na putovanje i dugo u noć svira – samo za nju.

Dok je Severina opisivala noćne idile i pripovidjela o Milanu sa gitarom u rukama, novinar Večernjeg čuo je muški glas u pozadini.

Severina je na trenutak zaćutala, a onda ushićeno rekla radoznalom novinaru:

"Ajme, što mi je sada rekao! Dobila sam najveći kompliment u životu. Rekao mi je: “Volim te više od aviona!”... A avioni i pilotiranje su dosad bili njegova najveća ljubav!"

Par je na ostrvu proslavio prvih mjesec dana veze.

Bonus video: