Skarlet Johanson oplela po Sandi Bulok

"Sandra Bulok je kučka gladna muškaraca", kazala je navodno bijesna Skarlet Johanson.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.01.2011. 16:19h

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds predali su papire za razvod, a medijima objasnili kako se rastaju kao prijatelji, u ljubavi i poštovanju. Ipak, izgleda da je Rajan prekršio mirovni sporazum sa bivšom suprugom tako što je počeo da se druži sa Sandrom Bulok.

Navodno je sa Sandrom dočekao Novu godinu, a često je posjećuje i u njenom stanu, druži se sa njenim sinom... Medijima su objasnili da su "samo prijatelji", ali to nije bilo dovoljno "djevojci sa bisernom minđušom". Skarlet, nekadašnja Sandrina prijateljica, osjetila se povrijeđenom i ljutom zbog svega pa je propisno izvrijeđala novu Rajanovu ljubav.

"Sandra Bulok je kučka gladna muškaraca", kazala je navodno bijesna Skarlet, po riječima izvora časopisa National Enquirer. Prema istom izvoru ona još nije preboljela Rajana i smatra da Sandra uopšte ne poštuje njenu situaciju.

Interesantno je da je prošle godine upravo Skarlet Johanson dodijelila MTV nagradu Sandri Bulok u kategoriji "najbolji poljubac", za oskarovkin poljubac u filmu "Vjeridba" sa Rajanom Rejnoldsom.

Bonus video: