NESTAŠNI DŽAKEZA

Džonija Depa napao Anđelinin pas

Otkako su zajedno sarađivali na Andželininom filmu \'The Tourist\', Andželina i Bred postali su vrlo dobri prijatelji s Depom. Tako se slavni glumac ponudio da pričuva njihovog psa dok su Andžiie i Bred Pit na romantičnoj večeri.
54 pregleda 0 komentar(a)
The Tourist, Foto: Wikipedia
The Tourist, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 13.01.2011. 13:01h

Otkako su zajedno sarađivali na Andželininom filmu 'The Tourist', Andželina i Bred postali su vrlo dobri prijatelji s Depom. Tako se slavni glumac ponudio da pričuva njihovog psa dok su Andžiie i Bred Pit na romantičnoj večeri.

Dok je slavni holivudski par uživao na romantičnoj večeri, u Depovom domu odvijala se prava drama. Naime, Andželinin i Bradov pas, buldog Džakeza napao je slavnog glumca.

"Onn je ogroman buldog. Na početku mi je bilo grozno zato što je strašno smrdio. No, pomislio sam kako mogu preživjeti jednu noć s njim. Sve je bilo u redu dok nijesam sjeo na krevet da izujem cipele. Skočio je na moja leđa i nakon toga skakao po meni", izjavio je Džoni Dep o kobnom napadu.

Nakon toga je glumac počeo zapomagati, a srećom ga je uskoro neko čuo i priskočio mu u pomoć.

Buldog Džakeza bio je ljetos s Andžie i Bredom u Veneciji gdje se snimao film 'The Tourist'. Tamo je slavni glumački par često odlazio na večere s Depom i njegovom suprugom Vanesom Paradis, no tada buldog nije pokazivao znakove agresije.