ZA VENČANIM STOLOM

Dok su ćaskali o Las Vegasu, Milan zaprosio Severinu

Vijest o vjeridbi je prenio "prijatelj najpoznatijeg para na Balkanu". On je navodno rekao da je Milan Popović iznenada zaprosio Severinu Vučković. Severina je navodno dobila i vjerenički pristen od 30.000 eura
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2011. 10:23h
Srpski biznismen Milan Popović je zaprosio Severinu Vučković, prenose regionalni mediji vijest o mogućoj udaji popularne hrvatske pjevačice.
Vijest da bi veza između njih dvoje mogla na jesen biti krunisana brakom ranije je na svom portalu objavio Večernji list, pozivajući se na srpski tabloid Alo.
Prema pisanju srpskog magazina Puls, vijest da bi veza između Severine i njenog novog momka mogla postati ozbiljnija, prenio je "prijatelj najpoznatijeg para na Balkanu". On je navodno rekao da je Milan Popović iznenada zaprosio Severinu Vučković, no vijest još nije zvanično potvrđena.

Prema pisanju Pulsa, Severina i Milan su razgovarali o odlasku u Las Vegas, i nabrajali šta će sve obići u tom gradu, te kako će uživati, kad se srpski biznismen nasmiješio, pogledao Severinu u oči i naizgled usput rekao:ž

"Mogli bismo se vjenčati u Las Vegasu".

"Mogli bismo", rekla je Severina i nasmiješila se. "E, stvarno bi trebalo da se vjenčamo", odlučan je Milan.

Severina je na te riječi primakla svoje usne Milanovim i umjesto da kaže: "Da", poljubila ga je u znak pristanka.

Hrvatski Dnevnik, pozivajući se na srpske medije,navodi da je Severina već dobila vjerenički prsten u vrijednosti 30.000 eura.