Marihuana jaka kao Čak Noris

Slavnom glumcu koji je odnedavno počasni član Teksaških rendžera ne dopada se ideja da se snaga "trave" mjeri njegovom snagom.
141 pregleda 0 komentar(a)
chak_1, Foto: TMZ
chak_1, Foto: TMZ
Ažurirano: 10.01.2011. 17:04h

U prodavnicama marihuane u Los Anđelesu odnedavno se može kupiti i vrsta nazvana “Chuck Norris’ Black and Blue Dream” (Čak Noris - crni i plavi san).

Glumcu koji je, kako se kaže u jednom vicu, pronašao Crnu Goru na karti svijeta, nimalo se nije dopalo što trava nosi njegovo ime.

"Ni pod kojim uslovima moj klijent ne bi odobrio upotrebu svog imena za ovakve svrhe. Iznenadio se kada je čuo za to", izjavio je portparol Čaka Norisa. On nije najavio pravne mjere protiv kompanije koja je laku drogu plasirala na tržište. Noris je prije dvije godine prokrenuo tužbu protiv izdavačke kuće „Gotham Books” koja je objavila knjigu „Istina o Čaku Norisu: 400 činjenica o najvećem čovjeku na planeti” zbog brojnih “duhovitih činjenica” o njemu, pa se očekuje da ni ovaj potez neće proći bez posljedica.

Crno-plava marihuana (na slici) dobila je ime po "najjačem čovjeku na svijetu" navodno zbog toga što ima izuzetno jak učinak.

Junak serije “Voker, Teksaški rendžer” dobio je nedavno titulu počasnog člana pravih Teksaških rendžera i protivi se korišćenju i legalizaciji marihuane.

Bonus video: