Seve i Milan Popović na rajskom ostrvu pokraj Majamija

Apartman u kojem boravi par izgrađen je 1988., prostire se na 255 metara kvadratnih, ima tri spavaće sobe, četiri kupatila...
128 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2011. 11:44h

Tek začeta veza između poznate hrvatske pjevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića vijest je koja ovih dana puni stupce novina u Srbiji i Hrvatskoj. Mjesto na kojem nakon novogodišnjih praznika uživa novi par je ostrvo na Floridi.

Medijima je poznato da je Severinin novi pratilac imućan i da na spisku lične svojine ima nekoliko uspješnih firmi, nekoliko jahti kao i stan u Majamiju u kojem se trenutno nalazi zaljubljeni par. Popović je prema nekim saznanjima stan na Fišer Ajlendu u Majmiju kupio 2006. godine za 2,6 miliona dolara.

Luksuzni apartman je izgrađen 1988. godine, prostire se na 255 metara kvadratnih, ima tri spavaće sobe, četiri kupatila, dva parking mjesta, zajednički bazen sa unutrašnje strane zgrade i u neposrednoj je blizini VIP golf terena.

Sa terase se pruža prekrasan pogled na morsko prostranstvo i razuđenu obalu, a vrhunski enterijer u retro stilu opremljen je najnovijom tehnologijom. Antikvarni namještaj kombinovan je sa LCD televizorima, a skoro svi lusteri u kući su hend mejd

Sa terase se pruža prekrasan pogled na morsko prostranstvo i razuđenu obalu, a vrhunski enterijer u retro stilu opremljen je najnovijom tehnologijom. Antikvarni namještaj kombinovan je sa LCD televizorima, a skoro svi lusteri u kući su hend mejd.

Fišer Ajlend, ljubavno gnijezdo mladog para, nalazi se u zalivu Biskejn i spada u grupu privatnih ostrva sa malim brojem luksuznih objekata koji su ili podijeljeni u atraktivne vile ili apartmane.

Bogate Amerikance, kao i bogatog Popovića, Fišer Ajlendu privlači potpuna diskrecija koja je zagarantovana obezbjeđenjem koje čuva ulaz na ostrvo. Do atraktivnog ostrva može se stići privatnim brodom ili trajektom. Još jedna pogodnost rajskog Fišer Ajlenda je petominutna udaljenost od slavnog Majami Biča i centra grada.

Najniža cijena apartmana na ostrvu je oko 700.000 dolara, a najviša oko devet miliona!

Severina se uklapa u preporuke vidovnjakinje

O problematici novonastale veze najviše zna portal Svet koji se svojski potrudio i otkrio neobične podatke o novoj vezi hravtske pjevačice. Naime, Svet saznaje da se Milan Popović o svim važnim odlukama savjetuje sa ličnom vidovnjakinjom.

Do sad, ona mu je predložila kako da rasporedi namještaj u kući i kojoj ženi se može prepustiti. Tridesetosmogodišnja Severina se savršeno uklama u profil žene koji je za milana odabrala njegova vidovita prijateljica.

Najbizarniji segment Popovićevog vjerovanja dakako je činjenica da je po savjetu vidovnjakinja srušio tek kupljenu kuću sa bazenom jer je kuća bila "prepuna loših vibracija".

Na istom zemljištu, nakon rušenja, Popović je podigao novo zdanje u obliku kornjače, bez oštrih uglova i četvrtastih oblika, sve prema uputstvima vidovite savjetodavke. Radnici su, tvrde izvori Sveta, tokom izgradnje morali oko vratova da nose mala zvona, kako bi zlo iz kuće što prije nestalo!

Bonus video: