Od mesnate Lejdi Gage, do pokojnog kralja popa

Nevjerovatno neuredne ekstenzije Britni Spirs ovjekovječio je kalifornijski paparaco. Utjeha za sve koji su mislili da im je frizura u haosu.
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2011. 16:49h

Lejdi Gaga je razjarila vegeterijance kada je po svoju MTV nagradu došla u haljini od mesa. (12. septembar)

Kejti Peri grli Džonu Hila na dodjeli Kids Choice nagrada u Los Anđelesu (12. mart).

Zna se da je Lejdi Gaga bliska sa “malim čudovištima”, kako naziva svoje obožavatelje, a na festivalu Lollapalooza u Čikagu se i bukvalno zbližila sa njima - kada je praktično gola uskočila u masu (6. avgust).

Nevjerovatno neuredne ekstenzije Britni Spirs ovjekovječio je kalifornijski paparaco. Utjeha za sve koji su mislili da im je frizura u haosu (20. jul).

Džordž Majkl okružen paparacima pokušava da uđe u svoj automobil nakon što je osuđen za vožnju u pijanom stanju i posjedovanje narkotika. (24. avgust)

Tsk, tsk! Perez Hilton pipka Lejdi Gagu! Ipak radi se o njenoj voštanoj figuri u muzeju Madam Tiso. Ko zna šta bi mu “prava” Gaga uradila u takvoj situaciji.

Bend Green Day “razvalio” je na festivalu Lollapalooza u Čikagu tokom dvoipočasovne svirke. (6. avgust).

Elton Džon je na humanitarnom nastupu dokazao da nikada neće biti previše star da bi šokirao publiku (13. maj)

Rijana se prerušila u mačku tokom promocije albuma "Rated R" u Seulu (11. februar).

Između ostalog, Niki Minaž je ove godine postala čuvena po grimasama. Jednu od njih je pokazala na dodjeli MTV nagrada kada je u društvu Kejti Peri izgledala kao da se sprema da ubije nekoga (12. septembar).

Tešku godinu, između operacije leđa i mukotrpnog “porađanja” mjuzikla Spajdermen, Bono Voks je prebrodio zahvaljujući toplom zagrljaju. Snimljen je sa gitaristom Adamom Klejtonom na koncertu u Italiji (6. avgust).

Džejson Džekson, imitator Majkla Džeksona poklonio se svom kralju u Forest memorijal parku u Sidneju, na godišnjicu smrti pop zvijezde (26. jun).

Bonus video: