BAŠ LUDI KAMEN

Vjenčanje sa mačkom, jastukom ili samim sobom

Njemačka štampa u maju je pisala o poštaru koji je nakon desetogodišnje “ljubavi” odlučio da se vjenča sa svojom mačkom Sesilijom.
0 komentar(a)
svadba_1, Foto: Mondo
svadba_1, Foto: Mondo
Ažurirano: 03.01.2011. 16:49h

U februaru je neimenovani ambasador u Ujedinjenim Arapskim Emiratima tražio poništenje braka i odštetu pred sudom, jer je tek kada je doveo mladu kući shvatio da ona ispod vela krije bradu, brkove i zrikave oči.

U martu ove godine, jedan Japanac je oženio “jastuk za grljenje”, sa likom svoje omiljene crtane junakinje.

Veliku pažnju javnosti izazvao je novi šou “Bridalplasty”, u kom se 12 djevojaka pred udajom takmičilo u raznim vještinama u vezi sa organizovanjem svadbe. Pobjednica je dobila plastične operacije po izboru, a caka je bila i u tome što njen vjerenik nije znao koje je sve “promjene” napravila na sebi.

Njemačka štampa u maju je pisala o poštaru koji je nakon desetogodišnje “ljubavi” odlučio da se vjenča sa svojom mačkom Sesilijom.

U oktobru je devojka sa Tajvana odlučila da se vjenča sama sa sobom, pošto nije uspjela da pronađe adekvatnog partnera. Čen Vej Ji (30) upriličila je ceremoniju pred oko 30 zvanica, i uplatila sebi medeni mjesec za jednu osobu.

Oktobar je obilježila i ponuda restorana “Mekdonalds” u Hongkongu zaljubljenim parovima koji sudbonosno “da” žele da izgovore uz čizburgere i pomfrit.

Britanci Ričard i Sara imali su neobičnog gosta na svojoj svadbi u maju - pošto su veliki ljubitelji serijala “Ratovi zvijezda”, njihovi prijatelji unajmili su Darta Vejdera da upadne na svadbu sa svojom zlom vojskom.

“To je bio najemotivniji trenutak u našim životima”, rekli su oni za “San”.

Nedavno je Džozef Džuzo (20) upriličio svadbenu ceremoniju sa svojom ženkom žutog labradora po imenu Hani.

Preporučujemo za Vas