Ekreme, nije ti to muvi!

"Ne bi trebalo da se razvedemo, ali ako se zaljubio u Vendi nek ne dolazi ovamo, nek ostane tamo ako hoće", kaže supruga najpoznatijeg Plavljanina na planeti
97 pregleda 0 komentar(a)
Ekrem Jevric, Foto: Internet
Ekrem Jevric, Foto: Internet
Ažurirano: 01.01.2011. 00:00h

Najpoznatiji Plavljanin na planeti, zvijezda Amerike i Kanade Ekrem Jevrić jedan je od najistaknutijih učesnika trećeg izdanja Farme.

Pošto se ovaj rijaliti šou završava sjutra uveče, ponašanje svog muža tokom protekla tri mjeseca za “Vijesti” je komentarisala Ekremova supruga Igbala. Iako je u dalekom Njujorku ne propušta dešavanja na Farmi i kaže da je pomalo razočarana što se njen životni saputnik previše zbližio sa vašarskom pjevačicom Vendi.

“On se nikad nije ponašao, kao što se ponaša na Farmu. Zamjerila sam mu dosta. Nije to trebao da radi. Ne znam jel' to namjerno radio, jel' mu to godi, dal' je pio ili već šta. Svi se ljute u Njujorku, nije respektno to što je radio”, priča za “Vijesti” Igbala Jevrić. Ipak, i dok se bavi zavođenjem Vendi(ja), Ekrem svoju vijernu suprugu često pominje. Nerijetko joj se izvinjava pred kamerama, izjavljuje ljubav, a ponekad i zapjeva jednu od svojih hit numera ”Igbala, srce si mi dala”. No, Igbala nije impresionirana.

“Nema potrebe da me pominje kad to radi. Puno sam ljuta. Sinovi su i tako i tako reagovali. Ljuti su i oni pomalo, nije trebao da se tako ponaša”, rekla je dodajući da joj je najviše zasmetalo to što je njen muž lizao Vendine nožne prste, mada mu zamjera i na tome što je često pričao o seksu. “Postao je bezobrazan i mnoge budalaštine radi”, reče ona.

Na pitanje da li bi ga ponovo pustila u rijaliti, odgovara: “On može sada da radi šta hoće, to mene ne interesuje”. S obzirom na to da je u telefonskom razgovoru zvučala prilično revoltirano, logično je bilo postaviti i pitanje o budućnosrti njihovog braka.

“Ne bi trebalo da se razvedemo, ali ako se zaljubio u Vendi nek dolazi ovamo, nek ostane tamo ako hoće”, odgovara.

Igbala ne isključuje ni mogućnost da je tvorac hita “Kuća poso” sve radio u cilju zabavljanja gledalaca: “Možda je ovo šou, ja razumijem to, nisam ljubomorna, nemam što. Mnogo se spustio, dobro je da se ljubi, grli, ali da liže prste.. to nije muvi“, komentariše ona.

Po tabloidima se pisalo da je i njoj nuđeno da uđe na Farmu, ali Igbala objašnjava da joj takva ekskurzija ne bi priličila.

“Farma nije za mene, ja imam đecu, imam posla, bizi sam i ne mogu da ostavim đecu. On može kako oće, neka i na drugi šou ide ako oće, ali ne sa Vendi i Bokijem 13 oni su ga dosta upropastili. Sluša sve što mu oni kažu”, ističe.

Zanimalo nas je i da li ga još podržava na putu do pobjede u serijalu Farma:

“Narod glasa za njega, ja neću nikome da kažem da glasa. Puno ga volim, ali puno me je naljutio”, kazala je, a na pitanje da li ona glasa odgovorila: “Ja da glasam za njega, ma kakvi!”, ali odmah zatim priznala “mi glasamo za njega evridej”.

Iako se Farma još nije završila, Ekrem već ima ugovorene novogodišnje nastupe i to u ulcinjskoj Primaveri 31. januara, veče kasnije u kafe baru Podgorica (kod Puca), dok će drugog uveseljavati posjetioce Vidikovca u Ulcinju.

“Pričala sa sa Srđanom (Ekremov menadžer) da pjeva za Novu godini, svuda đe ima bizi da pjeva, neka završi, neka ide kod majke, ako će u Njujork može da dođe niko mu ne brani enitajm. Mora i da se odmori, kada radi”.

A da bi se više odmarao treba obezbijediti egzistenciju brojne porodice (Ekrem i Igbala imaju i četiri sina). U tome mu honorar i nagradni fond Farme može dosta pomoći, ali mu prije svega treba podrška obožavalaca, koja će ga možda nositi i do pobjede.

Bonus video: