Priča se nastavlja: Irina Šajk pokazala neprijateljstvo prema Ledi Gagi?

6592 pregleda 1 komentar(a)
Gaga i Bredli na nastupu, Foto: Reuters
Gaga i Bredli na nastupu, Foto: Reuters

Glavna tema 91. dodjele Oskara bila je hemija na bini između glumca Bredlija Kupera i pjevačice Ledi Gage dok su izvodili pjesmu "Shallow“ iz filma „Zvijezda je rođena" na kojem su zajedno radili.

Nastup je iz publike gledala Irina Šajk, Bredlijeva partnerka, koja je prva ustala da tapše kada su završili nastup i zdušno se izgrlila sa Ledi Gagom.

Iako na prvi pogled djeluje kao da je sve u najboljem redu, britanski tabloid "San" (The Sun) piše kako je Ruskinja još prije nedjelju dana prestala da prati pjevačicu na društvenim mrežama.

Irina i Kuper

Strani mediji pišu i kako je Irini muka od nagađanja da njen partner, s kojim ima ćerku Leu, ima skrivene emocije prema Ledi Gagi.

Ona je navodno navkla na ovakve situacije budući da se ranije zabavljala sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, ali je u isto vrijeme jako povučena i porodična osoba te smatra da je sve ovo zaista previše.

Inače, fotografi su uspjeli da slikaju Irinu i Bredlija u kolima dan nakon dodjele Oskara, a na fotografijama niejsu izgledali najsrećnije.

View this post on Instagram

Irina in LA with Bradley and baby Lea (February 25)

A post shared by Irina Shayk ?? (@irinashayksdaily) on

Bonus video: