Od radnice u butiku do milionerke: Kako je Ronaldo promijenio život svojoj supruzi

Danas Georgina ostvaruje velike prihode radeći za najprestižnije svjetske modne brendove
20289 pregleda 2 komentar(a)
Ronaldo i Georgina na odmoru, Foto: Instagram
Ronaldo i Georgina na odmoru, Foto: Instagram

Kada se prvi put u javnosti pojavila u društvu Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, o njegovoj partnerki Georgini Rodrigez nije se znalo gotovo ništa.

Tajanstvena ljepotica iz Argentine ubrzo je dospjela na naslovne strane i svi su bili zainteresovani za njen život i za to kako se to ona, najedanput pojavila u Ronaldovom životu i vezala ga za sebe.

View this post on Instagram

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ☀️?❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Još kao djevojčica sa porodicom se iz Argentine preselila u Španiju, gdje se njen otac profesionalno bavio fudbalom. Iako nikada nije sanjala da će postati jedan od najtraženijih modela, Georgina je još kao mala pokazala veliki talenat i ljubav ka plesu.

„Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da mi govore da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama da vjerujem u to", izjavila je Georgina jednom prilikom.

View this post on Instagram

?????? Bebé

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Nakon što je dobila primamljivu ponudu iz Madrida, Georgina nije imala novca da slijedi svoj san pa je zbog toga bila prinuđena da zajedno sa sestrom otputuje u britanski grad Bristol gdje je usavršavala engleski jezik i radila različite poslove kako bi preživjela. Taj period života za Georgininu porodicu bio je jako težak. Nakon što su skupile dovoljno novca, vratile su se u Španiju i preselile se u Madrid, gdje je zbog svoje savršene figure ubrzo dobila posao prodavačice u “Gučijevoj” radnji.

Upravo joj je posao u radnji prestižnog modnog brenda jednoga dana iz korjena promijenio život. I sama je bila iznenađena kada je jednoga dana na vrata prodavnice u kojoj je radila, ušetao Kristijano Ronaldo kome je ona, sasvim slučajno pomagala u odabiru najnovijih modela. Ronaldu se svidio njen pristup pa je nakon svake sljedeće kupovine od menadžera prodavnice zahtijevao da mu Georgina asistira tokom svake kupovine.

View this post on Instagram

✈️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Nakon nekoliko mjeseci tajnog zabavljanja, par je odlučio da potvrdi svoju vezu. Georgina je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a rođenje njihove kćerkice Alane Martine dočekali su u novom luksuznom domu.

Ubrzo je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a prema informacijama do kojih su došli španski mediji, Georgina samo od sponzorisanih objava na svom Instagramu godišnje zarađuje više od 4 miliona dolara.

Danas, pored Instagrama, Georgina ostvaruje velike prihode radeći za najprestižnije svjetske modne brendove, a nedavno je potpisala milionski ugovor sa kompanijom “Yamamay” koja se bavi proizvodnjom donjeg veša.

Bonus video: