Adel pola bogatstva daje bivšem mužu?

Procjenjuje se da bogatstvo umjetnice prelazi sumu od 160 miliona eura
943 pregleda 0 komentar(a)
Adel, Foto: Instagram, Instagram
Adel, Foto: Instagram, Instagram

Pjevačica Adel će morati da podijeli svoje bogatstvo napola, odnosno milioni sa njenog bankovnog računa pripašće uskoro njenom bivšem suprugu.

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju pjevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživio veliki međunarodni uspjeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pjevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "Tajms", čini se da Adel i Simon nijesu potpisali predbračni ugovor o podjeli imovine,što se ispostavilo kao velika greška.

Prema tim istim izvorima, procjenjuje se da bogatstvo umjetnice prelazi sumu od 160 miliona eura i da će Adel polovinu morati da podijeli sa svojim bivšim partnerom.

Adela ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.

Osobe koje poznaju i sarađuju sa pjevačicom tvrde da je izuzetno skromna osoba.

Bonus video: