ČEKAJU SE VIJESTI IZ PALATE

Teorije zavjere o kraljevskoj bebi: Je li Megan već rodila?

Navodno će fotografije djeteta, snimljene u Vindsoru, biti objavljene kasnije, kada beba već bude stara nekoliko dana
2334 pregleda 1 komentar(a)
Megan Markl, Foto: Reuters
Megan Markl, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.05.2019. 12:04h

Je li Megan već rodila? To je čini se jedino pitanje koje zanima Britance ovih dana.

Dok svijet s nestrpljenjem očekuje prve fotografije kraljevske bebe, mnogi vjeruju da je 37-godišnja Megan već rodila, samo skriva bebu od očiju javnosti, dok drugi pak tvrde da nikada ni nije bila trudna i da će omiljenom kraljevskom paru tajna surogat majka donijeti dijete na svijet.

Posljednja velika lažna uzbuna za sve fanove bila je fotografija grofice od Veseksa s tek rođenom bebom tamne kose koja je objavljena na zvaničnom profilu britanske kraljevske porodice

Istina je da je supruga princa Edvarda samo posjetila novorođenčad u programu kojem podršku daje organizacija kraljice Elizabete, a koji pomaže u suzbijanju sljepoće kod nedonoščadi u Indiji.

Fotografija je mnoge zavarala, baš kao i kola hitne pomoći koja su uočena u blizini doma princa Harija.

Dio medija vjeruje da se Megan odlučila za porođaj u privatnosti svog doma, a s obzirom na hitnu pomoć koja je prije četiri dana fotografirana na imanju, britanski mediji nagađali su da su trudovi već počeli.

Čak je nekoliko znakova sugeriše da Megan nosi djevojčicu. "Baby shower" koje su joj prijateljice u februaru organizovale u Njujorku vrvio je ružičastim detaljima, a i Hari je nekoliko puta za vrijeme turneje Australijom rekao da bi volio postati otac djevojčice.

Po posljednjim predviđanjima, kraljevski fanovi vjeruju da će se roditi djevojčica crvene kose, a najviše njih smatra da će ime biti posveta Harijevoj baki, kraljici Elizabeti II ili majci, princezi Dajani.

Ostala imena koja su u igri po kladionicama su Viktorija, Grejs i Elis, a ako na svijet dođe dječak, najpopularnija imena na kladionicama su Čarls, Džejms, Artur...

Svijet neće videti bebu prvi dan

Par je nedavno objavio da, suprotno tradiciji, njihova beba neće već prvi dan izaći pred ljude. U saopštenju za javnost Bukingemska palata se izjasnila na idući način:

Očekuje se da će palata izdati kratko obavještenje javnosti kojim se potvrđuje da je vojvotkinja na porođaju, a sljedeća objava slijedi nakon dolaska djeteta na svijet u kojoj će navesti detalje o polu, težini i vremenu rođenja.

Navodno će fotografije djeteta, snimljene u Vindsoru, biti objavljene kasnije, kada beba već bude stara nekoliko dana.

Preporučujemo za Vas