Indijci impresionirani Kolindom: "Sama kreči stan jer ne želi da krade novac svog naroda"

Do Indije su stigle fotografije koje je predsednica Hrvatske 2015. godine objavila na Fejsbuku, a na kojima ona u pantalonima s vojničkim printom kreči stan
72 pregleda 5 komentar(a)
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Betaphoto
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 08.12.2018. 10:05h

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović postala je hit u Indiji zahvaljujući lažnim vestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje, piše Index.hr.

Do Indije su stigle fotografije koje je predsednica Hrvatske 2015. godine objavila na Fejsbuku, a na kojima ona u pantalonima s vojničkim printom kreči stan. Fotografije su postale viralni hit među Indijcima, a još je zanimljiviji tekst koji je neko dodao uz njih, navodi zagrebački portal.

"Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer svojom platom ne može da priušti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odijela od milion rupija i satove od još nekoliko miliona te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo", stoji uz fotografije Kolinde Grabar Kitarović na merdevinama. 

Postoji i druga verzija: "Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi da krade novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW!" zaključili su neki Indijci.