Pogledajte kako reaguju Pink i RTS kada se kritikuje vlast u Srbiji

Marković je kazao da novinarke sa Pinka i RTS nisu samoinicijativno odlučile čije ime ne smije da se spomene
21120 pregleda 21 komentar(a)
Uroš Marković, Foto: Screenshot
Uroš Marković, Foto: Screenshot
Ažurirano: 04.07.2019. 11:45h

Televizijska uključenja sa bazena Milan Gale Muškatirović na beogradskoj opštini Stari Grad, postala su hit na društvenim mrežama.

Uroš Marković iz Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", odbornik u Skupštini opštine Stari grad, pokušao je u direktnim prenosima na televizijama Pink i RTS da kaže šta namjerava da uradi zamjenik gradonačelnika Beograda sa popularnim bazenom, ali, nije uspio.

Na Pinku je govorio o pogodnostima koje bazen na Dorćolu pruža, da bi nakon pominjanja Gorana Vesića bio naglo prekinut.

Novinarka je insistirala da se vrate na temu, pitajući ga kako bazen funkcioniše.

Isto mu se desilo i na RTS-u.

Inspirisana tim uključenjima na bazen je stigla i ekipa N1 televizije koja mu je dozvolila da kaže ono što nije smjelo da se čuje na Pinku i RTS-u.

Marković je kazao da novinarke sa Pinka i RTS nisu samoinicijativno odlučile čije ime ne smije da se spomene. .

"Obje koleginice kada sam izgovorio ime zamjenika gradonačelnika dobijaju, čuo sam jasno, budući da su bile blizu mene, jasno na slušalicu iz režije da treba da prekinu uključenje. Htio sam da priču o sportskom centru iskoristim da ukažem na ono što se ovdje dešava, a to je otimačina sportskog centra, koje je samo kulminacija onoga što je oduzeto opštini Stari Grad u posljednjem periodu, a to je drastično smanjenje nadležnosti, budžeta, otimanje poslovnog prostora. Sve je to kazna za Starograđane, odnosno sve one koji nisu glasali za Srpsku naprednu stranku", objasnio je Marković.

Bonus video: