Bajden Trampu: Hajde Donalde, dođi! Koliko sklekova možeš da uradiš, druže?

Ljekar Bijele kuće u februaru je saopštio da Tramp generalno ima veoma dobro zdravlje, iako neki pregledi sugerišu da je američki predsjednik na ivici gojaznosti
4098 pregleda 3 komentar(a)
Džozef Bajden/Donald Tramp, Foto: Reuters, Reuters
Džozef Bajden/Donald Tramp, Foto: Reuters, Reuters

Džozef Bajden, koji ima 76 godina i jedan je od favorita demokrata za predsjedničke izbore 2020. godine, izjavio je danas da će pozvati Donalda Trampa da se takmiče ko će napraviti više sklekova, ako američki predsjednik sumnja u njegovo zdravlje zbog godina.

"Kazaću - Hajde Donalde, dođi! Koliko sklekova možeš da uradiš, druže?", rekao je Bajden u intervjuu američkim medijima.

Tramp, kandidat za drugi presednički mandat, bivšeg američkog potpredsjednika zove "Džo Dodo" ističući Bajdenove godine, premda on sam ima 73 godine. Tramp je rekao da Bajden zbog godina nema nikave šanse na narednim predsjedničkim izborima u novembru 2020. godine.

Ljekar Bijele kuće u februaru je saopštio da Tramp generalno ima veoma dobro zdravlje, iako neki pregledi sugerišu da je američki predsjednik na ivici gojaznosti.

Tramp je malo fizički aktivan. Igra samo golf na svojim imanjima. Međutim, ako bi prihvatio izazov, Bajden bi možda bio u neprilici. Novinar Riki Rajli u svojoj knjizi je prenio razne anegdote u kojima Tramp voli da vara da bi pobijedio.

Bonus video: