Kameron Dijaz trudna: Čeka prvo dijete u 47. godini

Kameron se za sada nije oglašavala ovim povodom, a prijatelji poznatog para navode da su njih dvoje počeli sa opremanjem prostorija za dijete, kao i da razmišljaju o imenu za bebu
5528 pregleda 0 komentar(a)
Kameron Dijaz, Foto: Instagram
Kameron Dijaz, Foto: Instagram

Glumica Kameron Dijaz uskoro će postati majka. Kako prenose strani mediji, Kameron (47) i njen sedam godina mlađi suprug Bendži Maden nedavno su saznali da će postati roditelji.

“Kameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Bendži postati roditelji”, rekao je izvor blizak paru.

Glumica, koja je dugi niz godina tvrdila da ne razmšlja o potomstvu i da neće žaliti ako nikada ne postane majka, prije par godina promijenila je mišljenje.

Otkako se 2015. godine udala za lidera benda “Good Charlotte”, jednog od blizanaca, Kameron je promijenila mišljenje i izjavila da želi da dobije bebu, ali da se plaši da je sada kasno.

Glumica je nedavno sa suprugom viđena u jednom restoranu, a prema rečima gostiju restorana, Kameron je izgledala krupnije.

Kameron se za sada nije oglašavala ovim povodom, a prijatelji poznatog para navode da su njih dvoje počeli sa opremanjem prostorija za dijete, kao i da razmišljaju o imenu za bebu.

Bonus video: