Donald Tramp postao djed po deseti put

"Lara Trump i ja smo presrećni što možemo da pozdravimo Karolinu Doroti Tramp na ovom svijetu! Već je volimo!" "tvitovo" je Erik, treći sin predsjednika SAD
3150 pregleda 2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters

Porodica Tramp se ponovo proširila i američki predsjednik je i deseti put postao djed - njegov sin Erik objavio je da je njegova supruga rodila djevojčicu.

"Lara Trump i ja smo presrećni što možemo da pozdravimo Karolinu Doroti Tramp na ovom svijetu! Već je volimo!" "tvitovo" je Erik, treći sin predsjednika SAD.

Ta beba je deseto unuče 73-godišnjeg američkog predsjednika, oca petoro djece koje ima s tri žene.

Prvo dvoje djece iz prvog braka, Donald Džunior i Ivanka, već imaju petoro, odnosno troje djece, a Erik i Lara već imaju jednog sina.

Od dolaska svog oca u Bijelu kuću u januaru 2017. godine, Erik Tramp, zajedno sa svojim starijim bratom Donaldom Dž. vodi "Organizaciju Tramp", kompaniju koja upravlja investicijama porodice Tramp u Sjedinjenim Državama i inostranstvu, u rasponu od nekretnine do hotela i golf klubova.

Lara Tramp (36), bivša novinarka, aktivstkinja je za dobrobit životinja i sa suprugom upravlja Fondacijom "Erik Tramp", koja finansira bolnice za djecu.

Ona redovno govori na televiziji braneći politiku svog svekra.

Bonus video: