"PENISI SU OPASNI"

Dženifer Lorens: Bivše sam prije seksa slala na ljekarske preglede

"Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da jako dugo nisam imala seks. Teško je to, pogotovo u ovom svijetu", kazala je glumica
50 pregleda 7 komentar(a)
Dženifer Lorens, Foto: Shutterstock
Dženifer Lorens, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.01.2019. 18:14h

Oskarovka Dženifer Lorens se po prvi put dotakla teme intimnih odnosa i kazala da je jako povučena i da ima izražen strah od polnih bolesti.  Iz tog razloga, ona je isključivo imala seksualne odnose sa partnerima u dugim vezama, koji su morali da ispune jedan zadatak - da idu na ljekarski pregled.  "Možda govorim kao da mi se sve to jako sviđa, ali zapravo ništa ne preduzimam kad treba da dođe do akcije. Imala sam seks samo sa muškarcima sa kojima sam bila u vezi. Zapravo se jako bojim i strahujem od polnih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera prije seksualnih odnosa poslala na ljekarske testove. Penisi su opasni", kazala je glumačka zvijezda.

Ona je u daljem toku razgovora govorila o svom stavu koji ima prema seksualnim odnosima, kao i činjenici da je teško naći pravu osobu koja će da je razumije.  "Trenutno nisam u vezi i jasno dajem do znanja da jako dugo nisam imala seks. Teško je to, pogotovo u ovom svijetu. Voljela bih uskoro da nekoga pronađem i da budem srećna u vezi," iskrena je Lorensova.