Svjetska javnost zaintrigirana: Zašto Kejt Midlton nije bila na djevojačkoj večeri Megan Markl

Neki smatraju da je Vilijamova supruga opravdano odsustvovala s obzirom da je u sedmom mjesecu trudnoće, ali drugi smatraju da ovo nije bila luda zabava, već miran dan proveden u lijepoj atmosferi, te je trebalo da ispoštuje lijepu glumicu
89 pregleda 2 komentar(a)
Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Vilijam, Foto: Reuters
Princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Vilijam, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.03.2018. 09:52h

Glumica i buduća princeza Megan Markl provela je djevojačko veče u mirnoj atmosferi spa centra sa svojim najbližim prijateljicama. Ipak, svjetsku javnost je zaintrigirala činjenica da se Kejt Midlton nije pojavila na ovom događaju, piše Ju-es vikli

Ona je ovo veče za pamćenje organizovala uz pomoć prijatelja, i to dva mjeseca prije velikog dana kada će reći čuveno "da" svom izabraniku, princu Hariju.

Buduća mlada je izabrala luksuznu kuću na jednoj farmi u blizini Londonda, a rustični stil i spa, koji uključuje unutrašnje i spoljašnje bazene, teniski teren, časovi jahanja i restoran su bili pravi izbor za ušuškavanje u toploj atmosferi i bijeg iz grada.

Ovoj proslavi je prisustvovala mala grupa Meganinih prijatejla, uključujući dizajnerku Miša Nunu, spisateljicu Lindzi Džil Rot, kao i Violet von Vestenholno, dama za koju se sumnja da je kumovala upoznavanju ovog para, piše B92.

Ipak, mnoge je iznenadilo zašto se na ovom lijepom događaju nije pojavila njena majka Dorija Regland, kao i vojvotkinja Kejt MIdlton.

Neki smatraju da je Vilijamova supruga opravdano odsustvovala s obzirom da je u sedmom mjesecu trudnoće, ali drugi smatraju da ovo nije bila luda zabava, već miran dan proveden u lijepoj atmosferi, te je trebalo da ispoštuje lijepu glumicu.

"Kejt u poodmakloj trudnoći bez problema posjećuje škole, gradilišta i razne ustanove, tako da ovo ne bi trebalo da joj bude problem. Očigledno je nešto drugo u pitanju", kazao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

JWPlayer video mesto

Bonus video: