FILIPINSKI PREDSJEDNIK POZNAT PO OPUŠTENOM STILU

"Duterte miriše osvježavajuće, to kažu dame kada ga poljube"

Portparol filipinskog predsjednika Salvado Panelo je reagovao navodeći da je Duterte malo opustio čvor kravate jer ga je gušila i činila neprijatnost
2459 pregleda 2 komentar(a)
Rusi šaljivo komentarisali Duterteov izgled (desno), Foto: SPUTNIK
Rusi šaljivo komentarisali Duterteov izgled (desno), Foto: SPUTNIK

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte koji se nalazi u poseti Rusiji, izazvao je šaljive komentare Rusa na internetu koji su se zapitali da li je pio cijelu noć pošto je viđen sa polu odriješenom kravatom.

Duterte (74) u srijedu se sastao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevom. Na zvaničnim fotografijama, njih dvojica se rukuju, ali Duterte izgleda malo neuredno sa otkopčanom kragnom i polu odriješenom kravatom.

 „Da li je pio cijelu noć ili šta je u pitanju”, zapitao se jedan Rus na društvenim mrežama, dok je drugi naveo: „Je li to on tek izašao iz nekog bara?”.

Portparol filipinskog predsjednika Salvado Panelo je reagovao navodeći da je Duterte malo opustio čvor kravate jer ga je gušila i činila neprijatnost.

Panelo je dodao da je Duterte „veoma higijeničan” i da njegovo tijelo „širi osvježavajući miris koji ljudi u njegovom okruženju primjećuju”. 

„To je ono što mi dame kažu kada ga poljube, da miriše dobro”, naveo je Panelo.

Duterte je inače poznat po opuštenom oblačenju i ponašanju. Ne krije da mrzi nove čarape i da nema lijepa odijela. Umije da žvaće žvaku na javnom mjestu, što je učinio tokom sastanka sa kineskim predsjednikom Si Đinpingom, navodeći da mu to pomaže u ublažavanju bolova u leđima.

Filipinski predsjednik je takođe poznat po provokativnim izjavama i krvavoj politici protiv kriminala.  

Preporučujemo za Vas