"Neće odustati dok ne bude njegova": Džoli i Šon Pen spremni da budu u vezi

Naime, njih dvoje proveli su dosta vremena zajedno dok je Pen sa bivšim suprugom Anđeline Džoli, Bredom Pitom 2011. godine snimao film “Drvo života”
112 pregleda 6 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.03.2018. 09:21h

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Šon Pen jako su bliski i spremni su da budu u vezi, pišu mediji.

Džoli neprestano razgovara sa Penom preko telefona, a on joj je dao do znanja da bi volio da je izvede na večeru kako bi je bolje upoznao – rekao je izvor te dodao da se znaju niz godina.

Naime, njih dvoje proveli su dosta vremena zajedno dok je Pen sa bivšim suprugom Anđeline Džoli, Bredom Pitom 2011. godine snimao film “Drvo života”. Šon i Bred dugogodišnji su prijatelji, a njihov odnos mogla bi zakomplikovati činjenica da se Pen zbližio s bivšom suprugom svog prijatelja. Ipak, Šon Pen ne želi da odustane od Anđeline i spreman je zbog nje rizikovati.

"On smatra da je Anđelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i nevjerovatno lijepa. Iako Anđelina nije toliko zainteresovana za vezu i želi se posvetiti svojoj djeci, Šon neće odustati dok ne bude njegova", prensi "Večernji" riječi izvora o namjerama glumca koji je prethodno bio u vezi s Madonomi Šarliz Teron

Bonus video: