Prva crnogorska “sit down” komedija

Večeras počinje svoju crnogorsku turneju
617 pregleda 0 komentar(a)
Što ti nije jasno, Foto: Privatna arhiva
Što ti nije jasno, Foto: Privatna arhiva

Turneja prvog crnogorskog “sit down comedy” projekta „Što ti nije jasno“ u izvedbi Igora Šukovića kreće večeras nastupom u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović”, u 20 časova. Program traje 70 minuta, govori o svakodnevnici našeg društva i garantuje zabavu i smijeh.

“U pitanju je individualni comedy show koji će se realizovati na svim pozorišnim scenama širom Crne Gore. Projekat je simbolično nazvan ‘sit down’ kao aluzija na crnogorsku ljenost. Po principu - zašto bi mi stajali i radili? Sam naziv ‘Što ti nije jasno?’ ima za cilj da objasni, opravda autora u svim situacijama u kojima se nalazi. Šuković u svojoj komediji govori o porodici, zemlji u kojoj je rođen i odrastao, o muško-ženskim odnosima, kućnim ljubimcima, parovima lošeg prosperiteta... Komedija za cilj ima dobru zabavu i u njoj nema vrijeđanja niti omalovažavanja bilo koje grupe ili pojedinca”, navodi se u najavi događaja.

Igor Šuković je rođen 1990. godine u Podgorici. Publika ga pamti iz emisije “Bubamara” na RTV “Elmag”. Nakon toga je počeo da radi i na radiju, kasnije i na televiziji...

Bonus video: