OTKRILA ZAŠTO NIJE IGRALA U PRIJATELJIMA

Riz ima tremu od snimanja uživo pred publikom

U popularnim "Prijateljima" pojavila tek jednom i to kao sestra Dženifer Aniston
485 pregleda 0 komentar(a)
Riz Viterspun, Foto: Shutterstock
Riz Viterspun, Foto: Shutterstock

U svojoj podužoj karijeri Riz Viterspun odigrala je mnoštvo uloga za pamćenje, ali malu, epizodnu ulogu imala je i u popularnoj seriji 'Prijatelji', kada je utjelovila mlađu sestru Dženifer Aniston.

Gotovo 20 godina od pojavljivanja u kultnoj seriji Riz je u jednom televizijskom intervjuu otkrila razlog zašto se u popularnim "Prijateljima" pojavila tek jednom, iako su je obožavaoci, ali i producenti molili da se vrati.

Riz u 'Prijateljima' je glumila Džil Grin, mlađu sestru Rejčl Green, a upravo tu epizodu obilježilo je njeno flertovanje s Rosom pred kamerama, kada joj sestra kaže da je pretjerala sa svojim ponašanjem. Na to joj Džil odgovara: 'Ne mogu? Ne mogu? Jedino što ne mogu 'konzumirati' je mlijeko!'

Iako su je obožavaoci molili da se vrati i pojavi još u nekoj epizodi, a sa tim su bili saglasni i producenti serije, Riz je ponudu odbila i razočarala mnoge, no oni su joj vjerojatno oprostili sve nakon što su saznali razlog odbijanja. Naime, Riz ima nevjerovatan strah i tremu od snimanja pred publikom uživo, kako su se snimali 'Prijatelji'.