Azelei ukrali nakit vrijedan 336.000 dolara

Pjevačici je ukradena dijamantska narukvica vrijedna 70.000 dolara i 57.000 dolara vrijedan zlatni sat s dijamantima, kao i dijamantska burmu
1152 pregleda 0 komentar(a)
Igi Azelea, Foto: Shutterstock
Igi Azelea, Foto: Shutterstock

Australijska pjevačica Igi Azelea prijavila je u policiji da je njen dom u Atlanti opljačkan, te da su joj lopovi ukrali nakit u vrijednosti od 336.000 dolara.

Kako se navodi u policijskom izvještaju, pjevačici je ukradena dijamantska narukvica vrijedna 70.000 dolara i 57.000 dolara vrijedan zlatni sat s dijamantima, kao i dijamantska burma.

Ona je ispričala da je bila sama u podrumu kuće 15. novembra, kada je čula korake u dnevnoj sobi. Pomislila je da je čula koračanje svog partnera koji je u tom trenutku trebalo da naiđe. Kako je rekla, ostavila je otključana vrata kuće zbog njega.

Sluačaj je prijavila policiji tek dva dana kasnije, odnosno 17. novembra, nakon što je primijetila da joj je nestala torba u kojoj je čuvala nakit. Igi je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na zadnja vrata u 21.51 časova i izašao poslije osam minuta s kesom u ruci.

Bonus video: