PLANIRA DA SE PRESELI

Anđelina traži nekretnine po Evropi

Muka joj je od Los Anđelesa, i želi da kupi stan u Londonu i vilu u Francuskoj
1907 pregleda 3 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Anđelina Džoli dala uveliko traži nekretninu širom Evrope, i kako sama kaže, želi da ode će iz Amerike, nerazmišljajući o tome gdje je njen bivši suprug Bred Pit.

Naime, kako je sama priznala u nedavnom intervju, spremna je da živi u Londonu.

"Voljela bih da živim negdje preko okeana. To ću uraditi čim sva moja djeca napune 18 godina. Sada moram da budem tamo gdje živi njihov otac, inače me je baš briga šta radi Bred" , izjavila je glumica.

Ipak, iako to zvanično nije potvrdila, izvor blizak glumici tvrdi da Anđelina već kupuje nekretnine širom Evrope, kao i da ima tajni plan da se uskoro preseli.

"Ona je već pokrenula sudski postupak u kome je tražila dozvolu za preseljenjem. Muka joj je od Los Anđelesa, i želi da ide u London. Već je gledala nekretnine koje bi mogla da kupi u centralnom dijelu grada, a želi i luksuznu vilu u Francuskoj koja će joj služiti za odmor", tvrdi izvor blizak glumici za inostrane medije.

Kako je izvor dodatno objasnio, ona je potpuno sigurna da će sud presuditi u njenu korist, te je spremna da bivšeg supruga u potpunosti izbriše iz svog života.

Preporučujemo za Vas