Kajli Džener u zagrljaju bivšeg

Par je uhvaćen u noćnom provodu zajedno sa Kris Džener, Kloi Kardašijan i Kendal Džener, a fanovi spekulišu da su njih dvoje ponovo bliski
1368 pregleda 0 komentar(a)
Travis i Kajli, Foto: Shutterstock
Travis i Kajli, Foto: Shutterstock

Iako su nedavno raskinuli, najmlađa milijarderka na svijetu Kajli Džener navodno se pomirila sa svojim dugogodišnjim momkom Travisom Skotom, te inostrani mediji pišu da su ih uhvatili zajedno u izlasku u Los Anđelesu.

Par je uhvaćen u noćnom provodu zajedno sa Kris Džener, Kloi Kardašijan i Kendal Džener, a fanovi spekulišu da su njih dvoje ponovo bliski, jer su na snimcima objavljenim na internetu navodno sve vrijeme bili zajedno, te su se u jednom trenutku zagrlili i poljubili.

Kajli i Travis po drugi put raskinuli su vezi u oktobru ove godine, nakon što su inostrani mediji pisali da je Travis prevario zvijezdu sa ljubavnicom. S obzirom na to da imaju zajedničku ćerku Stormi, oni su ostali u prijateljskim odnosima.

"Kajli zna da su vezani za sva vremena jer imaju zajedničko dijete. Možda su se i pomirili, ali sa sigurnošću mogu da tvrdim da su oduvijek bili prijatelji. Mislim da mu je i oprostila prevaru. Bijes je prošao i više ga ne mrzi, za razliku od onda kada ga je vrijeđala na sve strane", tvrdi izvor blizak zvijezdama za američke medije.

Bonus video: