RAMBU HAKOVANA FAN STRANICA

Zbog pohovane piletine ne mora da se pravda ni demantuje

"Neki car postuje bitne priče o prženim krompirićima i pohovanoj piletini. Ima više lajkova nego kad ja saopštim nešto što definitivno nisu krompirići", napisao je muzičar
1348 pregleda 0 komentar(a)
Rambo Amadeus, Foto: Filip Roganović
Rambo Amadeus, Foto: Filip Roganović

Muzičaru Rambu Amadeusu hakovana je fan Facebook stranica, pa su na istoj počeli da se pojavljuju postovi vezani za prehrambenu industriju, proizvodnju tijesta, pohovanje piletine i slično.

"Facebook fan stranica mi je hakovana. Srećom, na stranicu nisu upali ni seksualni manijaci, ni teroristi, ni stručnjaci za politički marketing. Zbog pohovane piletine ne moram nikom da se pravdam ni demantujem", rekao je za B92 Rambo Amadeus.

Rambo je o hakovanju fan stranice svoje obožavaoce obavestio i na svom profilu na Fejsbuku:

"Neki car postuje bitne priče o prženim krompirićima i pohovanoj piletini. Ima više lajkova nego kad ja saopštim nešto što definitivno nisu krompirići. Koliko je mudro oslanjati se na ukus fanova, koji unaprijed vole sve što izbaciš, makar bilo i brašno? Razmisliću duplo šta da radim, čim sajt vratim. Ne volim da sam na klizavom terenu", napisao je Antonije Pušić.

"Rambove kućne čarolije", "uglavi i recepte u objave", "hoćeš da kažeš da su krompirići nebitni", samo su neki od duhovitih komentara na Rambovo obaveštenje.