Travolta igra Monopol sa pravim novcem

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 170 miliona dolara
2941 pregleda 1 komentar(a)
Džon Travolta, Foto: Beta/AP
Džon Travolta, Foto: Beta/AP

Poznati glumac Džon Travolta zaradio je veliko bogatstvo tokom dugogodišnje karijere.

Jedan od prvih filmova poznatog glumca "Keri" iz 1976. godine lansirao je njegovu karijeru koja je samo nastavila da ide naprijed. Tokom proteklih decenija dobro je zaradio, što je i Travolta potvrdio gostujući u emisiji "The Late Late Show".

Travolta (65) je otkrio da često igra Monopol sa pravim novcem i lažan novac iz igre od 20 dolara zamijeni sa 100.

"Džon, kapiramo. Bogat si!“, rekao mu je voditelj Džejms Korden.

Travolta je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Grease", "Pulp Fiction", "Saturday Night Fever", "Get Shorty", "Face/Off" i "Hairspray". Pokušao je i da se bavi muzikom i izbacio singl "Let Her In" 1976 godine i našao se na Bilbordovoj listi. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 170 miliona dolara.

Dobitnik je nagrade Zlatni globus i Emi, a bio je najmlađi glumac ikada nominovan za Oskara, što je ostao sve do danas, piše Mens Health.

On je takođe i pilot i ima najveći pilotski sertifikat koji postoji što mu omogućava da upravlja različitim tipovima letjelica. Priča se da posjeduje između četiri i šest letjelica, a njegovo imanje na Floridi ima dovoljno mjesta da može da parkira dva aviona ispred kuće.

Opra je 2010. godine povela publiku na skupo putovanje u Australiju, a pilot je ni manje ni više nego bio sam Džon Travolta koji je i finansirao samo putovanje.

Bonus video: