Art takmičenje na temu Ljubav

Ova manifestacija namijenjena je kreativnim umjetnicima i šminkerima, a mogu se prijaviti putem Instagrama
974 pregleda 0 komentar(a)
Ana Ljuđurović Čedovište, Foto: Privatna arhiva
Ana Ljuđurović Čedovište, Foto: Privatna arhiva

Finale “Bodyart i faceart” takmičenja na temu “Ljubav” biće održano 12. februara u Shopping centru Delta City od 17 do 21 sat. Ovaj jedinstveni događaj povodom Dana zaljubljenih se prvi put organizuje kod nas, a za isti su zadužene Neda Koprivica, jedna od naših najpriznatijih šminkerki i Ana Ljuđurović, body artist umjetnica koja je poznatija kao Čedovište. Upravo Čedovište na svom Instagram profilu ima više od 120.00 hiljada pratilaca, a svojim šminkanjem pokazala je koliko ova umjetnost može biti kreativna.

“Bodyart i faceart je takmičenje za sve umjetnike i kreativce koji žele da svoj talenta pokažu kroz iscrtavanje tijela i lica, a svi zaniteresovani umjetnici, šminkeri, i drugi, se mogu prijaviti preko svojih instagram profila. Prijava je moguća sa najviše tri rada na temu “Ljubav”, a prijave su otvorene do 10. 2. Više o uslovima učešća na instagram profilima @cedoviste i @neda.mua”, stoji u saopštenju Modne komore Crne Gore.

Jedna od članica žirija biće Mirajna Kika Milošević, svjetski priznata bodyart umjetnica iz Srbije, a pred nje radove će ocjenjivati i Srđan Lubarda, Vanesa Đurašaj, Tijana Osmanagić i Petar Raičević.

Bonus video: