Djeca ostaju gladna jer ne idu u školu: Anđelina Džoli pomaže

Mnoga djeca zavise od brige i hrane koju su imala tokom vremena provedenog u školi, uključujući i gotovo 22 miliona djece u Americi kojima je potrebna hrana
3756 pregleda 0 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Instagram
Anđelina Džoli, Foto: Instagram

Poznata glumica maksimalno iskorištava samoizolaciju koju provodi sa svojom djecom, a jedno je sigurno, već dugo porodični odnosi nijesu bili bolji pa je zato Angelina donirala novac onima koji nijesu te sreće.

Popularna holivudska glumica Anđelina Džoli (44) učinila je sve kako bi svu djecu okupila na istom mjestu kako bi zajedničkim snagama pobijedili strah od koronavirusa. Sve je lakše kad si okružen svojim najdražima, tako da su Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13), i jednogodišnji blizanci Knox i Vivienne uz nju, ali i njen najstariji sin Maddox (18) koji je doletio iz Južne Koreje nakon što su mu otkazana predavanja na fakultetu. Odlučio je da bi radije bio uz porodicu tokom ovih izazovnih vremena za cijelu planetu. "Sva djeca su s Anđelinom. Cijela porodica uživa u izolaciji. Rade na svojim zadacima, sviraju instrumente i zajedno kuvaju, a redovno posjećuju i oca", objavljuju svjetski mediji.

Poznata Oskarovka i aktivistkinja donirala je milion dolara organizaciji "No Kid Hungry", koja distribuira pomoć, kako bi zajednice mogle nahraniti djecu koja su se oslanjala na ručak u školi.

"Od ove sedmice preko milijardu djece je izvan škola, jer su one zatvorene zbog koronavirusa. Mnoga djeca zavise od brige i hrane koju su imala tokom vremena provedenog u školi, uključujući i gotovo 22 miliona djece u Americi kojima je potrebna hrana. "No Kid Hungry" ulaže odlučne napore da obezbijedi potrebna hranu što većem broju djece", rekla je Anđelina Džoli.

Bonus video: