SOLIDARNOST

Dženifer Aniston: Poklonom šokirala medicinsku sestru s koronom

Majka dvoje djece počela je osjećati simptome nekoliko dana nakon smjene u bolnici prošle sedmice
17326 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Aniston  i medicinksa sestra, Foto: Instagram
Dženifer Aniston i medicinksa sestra, Foto: Instagram

 Slavna glumica Dženifer Aniston obradovala je medicinsku sestru koja se zarazila koronavirusom - poklonivši joj poklon karticu od 10 hiljada dolara.

Glumica je bila gost iznenađenja u showu Džimija Kimela kako bi iznenadila medicinsku sestru iz Jute koja je pozitivna na covid-19. Kimel je zaželio dobrodošlicu Kimbal Ferbenks preko video chata i uskoro je za nju imao iznenađenje.

Majka dvoje djece počela je osjećati simptome nekoliko dana nakon smjene u bolnici prošle sedmice. "Osjećala sam se kao da me je udario voz", rekla je. "Ali mislim da imam zaista blage simptome. Osjećam kao da imam prehladu u kombinaciji s gripom. Čini se podnošljivo i to je u redu."

Kako bi je "malo razveselio", Kimmel je najavio iznenađenje za nju. Nekoliko sekundi kasnije, na ekranu se pojavila 51-godišnja zvijezda "Prijatelja".

Glumica je zahvalila medicinskoj sestri, ali i svim medicinarima za posao koji obavljaju. "Ni ne znam kako izraziti zahvalnost na svemu što radite... Jednostavno ste fenomenalni."

Kimbal je objasnila da je sad u karantinu i da ne može da bude sa svojom porodicom, uključujući 4-godišnju i 18-mjesečnu kćer.

Kimel ju je zatim pitao može li sama da sprema hranu i ona je odgovorila da uglavnom naručuje dostavu. "To je dobro, jer znaš šta? Dobićeš poklon bon od 10 hiljada dolara iz Postamatesa", rekla je Aniston medicinskoj sestri.

Kimel je dodao da će i ostale sestre s njenog odsjeka dobiti poklon kartice.

Preporučujemo za Vas