Džon Tejlor pobijedio koronu

Basista benda "Duran duran" jedva čeka da se vrati koncertima i dijeli ljubav i radost
727 pregleda 0 komentar(a)
Džon Tejlor, Foto: Charles Sykes/Beta/AP
Džon Tejlor, Foto: Charles Sykes/Beta/AP

Bas gitarista i osnivač grupe "Duran Duran" Džon Tejlor (59) objavio je da je zaražen koronom. Preciznije, objavio je to njegov bend, koji je prodao više od sto miliona albuma širom svijeta, na zvaničnim društvenim mrežama.

"Dragi moji prijatelji, nakon što sam malo porazmislio, odlučio sam da podijelim sa vama da sam prije gotovo tri nedjelje pozitivno testiran na virus korona", kaže Tejlor.

"Volim za sebe da mislim da sam robustan 59-godišnjak, ili sam samo bio blagosloven što sam se zarazio blagim slučajem kovida 19, ali poslije nedjelju dana, to je postalo kao galopirajući turbo grip. Pobijedio sam ga, dobro se osjećam, mada priznajem da nisam imao ništa protiv karantina, jer sam dobio šansu da se potpuno oporavim.

Tejlor napominje da ovo piše kao odgovor na ogromnu količinu straha koji stvara pandemija korone, nešto od toga je, kaže, potpuno opravdano, a njegovo srce je uz sve koji su morali da se suoče sa istinskim gubitkom i bolom.

"Ali, želim da vam kažem da virus nije uvijek ubica, a mi možemo i pobijedićemo ga", poručuje bas gitarista.

"Šaljem ljubav svojim ukućanima, obožavaocima, posebno u Italiji, u Velikoj Britaniji, SAD i svuda u svijetu gdje sam imao sreće da odem sa "Duran Duran". Jedva čekam da ponovo budemo na bini, da vam sviramo nove pjesme, da dijelimo ljubav i radost. Do tada, ostanite na sigurnom, budite kreativni i ostanimo u kontaktu", poručio je on.

Bonus video: