Adel će morati da polovinu bogatstva isplati bivšem suprugu

Pjevačica će morati da se oprosti od 70 miliona funti koji će otići u korist Simona, kao i ogromna vila na Beverli Hilsu
2133 pregleda 0 komentar(a)
Adel, Foto: Privatna arhiva
Adel, Foto: Privatna arhiva

Pjevačica Adel se našla u velikom problemu jer nije potpisala predbračni ugovor sa svojim bivšim suprugom, preduzetnikom, Simonom Koneckim.

Ona će, kako prenose strani mediji, morati da polovinu svog bogatstva isplati bivšem suprugu. Prema najnovijim informacijama, pjevačica i preduzetnik će imati zajedničko starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Angelom. No, ono što najviše pogađa muzičarku je činjenica da će morati da se oprosti od 70 miliona funti koji će otići u korist Simona, kao i ogromna vila na Beverli Hilsu.

"Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju da na sve načine riješe probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pjesmama za nju terapija. Iz toga je vidljivo da je spremna neke djelove da podijeli sa obožavaocima", odao je izvor blizak pjevačici.

Bonus video: