Dženifer Lopez odložila svadbu zbog korone

Elen joj je predložila da organiziraju vjenčanje na društvenoj mreži TikTok.
1219 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Beta AP
Dženifer Lopez, Foto: Beta AP
Ažurirano: 08.04.2020. 13:24h

Voditeljka Elen Dedženeres u svom je popularnom šou ugostila latino divu Dženifer Lopez, ali ovaj put u kućnom izdanju. Voditeljka je Lopez pitala je li karantin uticao na datum njenog vjenčanja s partnerom Aleksom Rodrigezom. Pjevačica je rekla kako će njihovo vjenčanje ipak morati da pričeka, kao što je to trenutno slučaj sa svim parovima koji su planirali svadbu.

“Zapravo, ova situacija je uticala na sve nas, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Iskreno, stvarno ne znam. Moraćemo da pričekamo i vidimo za nekoliko mjeseci, kako će se to sve odvijati", rekla je Džej Lo, Elen joj je predložila da organiziraju vjenčanje na društvenoj mreži TikTok.

Aleks je pjevačicu zaprosio prošle godine u martu, nakon dvije godine veze.

"Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog pored sebe ko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine to sam i mogla samo uz njega jer mi je davao podršku u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga", ispričala je Lopez nedavno u razgovoru s televizijskom voditeljkom Oprm Vinfri.

Tada je otkrila kako joj ne igra nikakvu ulogu hoće li se udati za Aleksa.

"Bilo mi je smiješno. Prvo što sam pomislila kada me je zaprosio je da se sigurno nećemo vjenčati za nekoliko mjeseci. Shvatila sam takođe i da su mi se sve one romantične stvari, koje su me natjerale da se vjenčam tri puta, vratile", otkrila je glumica

Priznala je kako njen vjerenik u potpunosti poštuje njene odluke.

Bonus video: