Hulk Hogan: Uzeće nam sve u čemu uživamo

Dio komentatora saglasni su se s njim, no brojniji su oni koji misle da Hogan nije neko ko bi trebalo da propovijeda o moralu i vjeri
1653 pregleda 0 komentar(a)
Hulk Hogan, Foto: Gettyimages
Hulk Hogan, Foto: Gettyimages

Bivši profesionalni rvač, kečer, a onda i holivudski glumac Hulk Hogan pridržava se karantina i ne negira opasnost od pandemije koronavirusa kao što to čine teoretičari zavjera, ali je ponudio svoje objašnjenje cijele ove nelagodne situacije.

“Bog nam je poručio da će nam uzeti sve ono što volimo, u čemu uživamo i idealizujemo. Uzeće nam sportska takmičenja, muziku, filmove i pozorišta. Ljudi obožavaju novac, pa je ugasio ekonomiju. Ne možemo ni u crkve, jer smo zastranili. Možda nam ne treba vakcina protiv virusa nego vrijeme u izolaciji da razmislimo o svemu i vratimo se na pravi put, ka Bogu”, zaključio je u objavi na društvenim mrežama Hogan.

Hulk je podijelio mišljenja svojih fanova. Dio komentatora saglasni su se s njim, no brojniji su oni koji misle da Hogan nije neko ko bi trebalo da propovijeda o moralu i vjeri. Pogotovo se ne uplitati u procjene medicinske struke.

“Ljudima je potreban lijek, a isti taj Bog nam je dao mozak da se njime služimo. Napisao si gomilu gluposti. Mislim da je vrijeme da svoje stavove zadržiš za sebe i da ljudima ne puniš glavu besmislicama”, jedan je od mnogobrojnih komentara koji pokazuju da im se Hoganova poruka nije svidjela.

Bonus video: