Ponuda: Koliko bi Megan i Hari mogli zaraditi od prvog intervjua?

U januaru su već počele da kolaju informacije da će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Opra Vinfri
1529 pregleda 0 komentar(a)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Instagram
Megan Markl i princ Hari, Foto: Instagram

Već dugo se nagađa kada će supružnici Meghan Markle i princ Harri prvi put zajedno nakon Megxita sjesti pred kamere i reći javnosti sve što ih je ikada zanimalo oko odlaska s kraljevskog dvora. Šuška se kako su dobili ponudu za basnoslovnu cifru za "tell-all" intervju bez odbijenih pitanja, a iznos o kojem se radi je, ni više ni manje, nego milion dolara, piše PageSix.

U januaru su već počele da kolaju informacije da će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Opra Vinfri, a onda je počelo da se priča o Elen Degeneres, s kojom je Megan privatno dobra i podržala je mnoge njene akcije i medijske nastupe.

Stručnjaci za odnose u kraljevskoj porodici tvrde da je nakon Megxita, bivšem kraljevskom paru treba novac, a još su i u potrazi za domom u Malibuu gdje cijene kuća stižu i do nekoliko miliona dolara. Tu je još i osiguranje čiji trošak iznosi više od 2.5 miliona dolara, od kojih će im, kako je rekao, princ Čarls donirati dva miliona.

"Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Opra Vinfri ima najveći šansu za intervju", tvrde za Daily Star, a stručnjaci analiziraju da se će se Markl odlučiti na taj potez kako bi ponovno osvojila naklonost javnosti dozvolivši kamerama da uđu u njihov dom i steknu uvid u njihov porodični život.

"Meghan želi da donira sav novac u humanitarne svrhe" ali još se ne zna hoće li iznos biti upućen preko novoosnovan dobrotvorne organizacije "Archewell", nazvanu prema njihovom sinu Arčiju.

Bonus video: