Džastin Timberlejk: "24-satno roditeljstvo jednostavno nije za ljude"

"Znači, vi doslovce imate jedno dijete i milione dolara! Ne vjerujem", komentirala je kolumnisttkinja časopisa GQ Sogaja Benoa na Twitteru.
2669 pregleda 1 komentar(a)
Džastin Timberlejk, Foto: Instagram
Džastin Timberlejk, Foto: Instagram

Pjevačka megazvijezda Džastin Timberlejk trenutno se nalazi u izolaciji u Montani sa suprugom Džesikom Biel i petogodišnjim sinom. Ali, izgleda da mu to teško pada. Prilikom jednoj televizijskoj emisiji komentarisao je da mu izolacija i odnos sa sinom tokom nje nijesu baš najbolje legli.

"Uglavnom jedno drugom pružamo emotivnu podršku jer 24-satno roditeljstvo jednostavno nije za ljude", požalio se u emisiji pjevač i dodao da on i supruga pokušavaju da nađu način da se malo maknu od sina i odmore od njega.

Timberlejlk je kasnije objasnio da smatra da je taj osjećaj zasićenosti obostran i da često primijeti da ih sin posmatra nekim čudnim pogledom.

Komentari na društvenim mrežama na pjevačevo gostovanje bili su poprilično surovi, prenosi index.hr "Znači, vi doslovce imate jedno dijete i milione dolara! Ne vjerujem", komentarisala je kolumnisttkinja časopisa GQ Sogaja Benoa na Twitteru.

Ni ostali komentari nijesu bili drugačiji.

"Isplači se jer si zatvoren u vili i '24-satno roditeljstvo nije humano'. Dok ja radim kao medicinska sestra, pokušavam da provedem vrijeme s djecom i nadam se da neću zaraditi ovaj užasni virus i prenijeti ga na porodicu. Uživaj u svom odmoru", kazala je druga korisnica Twittera.

Uz ovaj gaf Timberlake je napravio još jedan. Naime, tokom intervjua je izjavio da su on i supruga neko vrijeme razmišljali o tome kako bi mogli pomoći tijekom ove pandemije, ali "na kraju su zaključili da je najbolje da jednostavno ne rade ništa i odu u izolaciju".

"Osjećamo se jako srećnima i blagoslovljenima što se nalazimo na mjestu gdje je moguće bez problema napraviti društvenu distancu, a ujedno i prošetati ili otići na planinarenje", rekao je Timberlejk.

Budući da se u SAD-u trenutno sve više siromašnih djelova suočava s nedostatkom opreme i bolničkih kreveta za sve zaražene, ovakav komentar naišao je na osudu javnosti, bez obzira na to što je većina zvijezda postupila isto.

Bonus video: