Rijanin otac zaražen koronavirusom: Evo šta mu je poklonila

Poznato je da su Rijana i njen otac godinama u lošim odnosima. On je navodno prodao sve informacije medijima nakon što je pjevačicu pretukao bivši dečko
3276 pregleda 0 komentar(a)
Rijana, Foto: Instagram
Rijana, Foto: Instagram
Ažurirano: 14.04.2020. 20:24h

Jedna od najdarežljivijih svjetskih zvijezda otkad je počela epidemija virusa Covid-19 bila je Rijana, koja je Barbadosu donirala pet miliona dolara za borbu protiv virusa. Na vijest da je obolio i njen otac odgovorila je tako što mu je kupila respirator.

"Rijana me svakog dana zove, provjerava kako sam. Iskreno, mislio sam da ću umrijeti. Moram ovo da kažem: mnogo je volim", izjavio je Ronald Fenti kratko za medije.

Poznato je da su Rijana i njen otac godinama u lošim odnosima. On je navodno prodao sve informacije medijima nakon što je pjevačicu pretukao bivši dečko Kris Braun 2009. godine, a potom je otvorio kompaniju koja se zove isto kao njena linija kozmetike (nazvana, doduše po njihovom prezimenu - Fenti), pravio se da je njen agent, potpisivao ugovore u njeno ime... Pjevačica ga je prije izvjesnog vremena i tužila, a on je u jednom intervjuu tvrdio da su se pomirili, prenosi Glosy.

Kako dodaju američki mediji, za respiratorom nije bilo potrebe jer se pjevačicin otac oporavio i pušten je iz centra za izolaciju na Barbadosu. Na Rijaninom rodnom ostrvu je, inače, zabilježen mali broj slučajeva zaraze virusom Covid-19, a nije poznato na koji način se zarazio otac poznate muzičke zvijezde.

Bonus video: