Hale Beri obrijala dio glave svojoj ćerki: Objasnila je i zašto

"Rekla sam: Prvo, moraćeš da dopustiš da ti majka pomogne. I drugo, naučila si da moraš da se češljaš. Svakog dana moraš da se češljaš
3078 pregleda 0 komentar(a)
Hale Beri, Foto: Instagram
Hale Beri, Foto: Instagram

Glumica Hale Beri morala je da obrije dio glave svojoj ćerki, nakon što 12-godišnjakinja nije htjela da se redovno češlja.

Objasnila je da njena kći Nala svakodnevno pliva u bazenu otkako su uvedene mjere izolacije. "Svaki dan plivamo i kad izađemo iz bazena, molila sam Nalu da joj očešljam kosu, što je ona odbijala. Govorila bi mi da je ne diram, da je ona skoro tinejdžerica i da sama može da se očešlja. Prije dvije večeri, dok smo radili domaće zadatke, Nala je primijetila da joj nešto s kosom nije u redu", kazala je Hale.

Djevojčici se kosa toliko zapetljala da je izgledala poput krzna, kazala je glumica. Pokušala je da je 'spasi' regeneratorom, ali nije uspjela.

"Morala sam da joj obrijem dio glave, nije bilo drugog spasa", nastavila je Hale. Priznala je i da Nala nije bila nimalo srećna zbog toga.

"Sad hvata", kaže Beri, "Rekla sam: Prvo, moraćeš da dopustiš da ti majka pomogne. I drugo, naučila si da moraš da se češljaš. Svakog dana moraš da se češljaš", prenose strani mediji uz zaključak: "Mama uvijek zna najbolje".

Bonus video: