Lejdi Gaga smatra da je Dua Lipa kopira

Navodno, Gagu je dodatno iznerviralo to što su kritičari Duin album ocijenili najvišim ocjenama, nazivajući je jednim od najboljih pop izdanja godine
1327 pregleda 0 komentar(a)
Lejdi Gaga, Foto: Jordan Strauss/ AP
Lejdi Gaga, Foto: Jordan Strauss/ AP

Akterke novog sukoba na svjetskoj sceni su pjevačice Lejdi Gaga i Dua Lipa, a sve to zbog novog pravca muzike koji obije stvaraju.

Naime, pjevačica Dua Lipa koja je albanskog porijekla je nedavno objavila album „Future Nostalgia“, inspirisan muzikom osamdesetih i devedesetih godina, koji je potpuni hit, dok je gotovo istovremeno, Lejdi Gaga trebalo da objavi album „Chromatica“, koji je sada pomjeren za kraj maja. Zvuk albuma mlade pevačice je retro, a činjenica da njena koleginica ima sličan zvuk zasmetala je Gagi.

"Gaga misli da je Dua inspirisana više nego što bi trebalo i da je kopira. Njoj se ne sviđa što njena mlađa koleginica ima iste producente i inženjere zvuka", tvrdi izvor magazina Life&Style.

Navodno, Gagu je dodatno iznerviralo to što su kritičari Duin album ocijenili najvišim ocjenama, nazivajući je jednim od najboljih pop izdanja godine. Dua Lipa sa druge strane ističe kako nema nikakvih naznaka da je kopirala koleginicu.

Bonus video: