Sandra Bulok Trudna u 55. godini

Kako piše časopis NW, Sandra očekuje svoje prvo biološko dijete, a malena Leila i, takođe usvojeni Luis, očekuju brata ili sestru.
4162 pregleda 0 komentar(a)
Sandra Bulok, Foto: Chris Pizzello
Sandra Bulok, Foto: Chris Pizzello

Američka glumica i miljenica publike širom svijeta, Sandra Bulok, ponovo se našla u centru pažnje.

Tokom posljednjeg intervjua s Žadom Pinket Smith, Sandra je pokazala svoju kćerku Leilu koju javnost nije vidjela otkako ju je usvojila iz Louiziane 2015. godine.

Nakon tog intervjua počela su šuškanja kako je ovo naglo otvaranje prema javnosti došlo zbog velike sreće koja je, kako se čini, došla u njenu malu porodicu. Naime, kako piše časopis NW, Sandra očekuje svoje prvo biološko dijete, a malena Leila i, takođe usvojeni Luis, očekuju brata ili sestru.

Prema pisanju medija, izvori bliski glumici poručili su kako svoj stomak vješto skriva, a jedino što je odaje je to što se potpuno makla od očiju javnosti, više ne odlazi ni na treninge, a na zabavama je odbijala da pije alkohol. Sandra je imala želju da osunje porodicu s bivšim partnerom Džesijem Džejmesom, ali par je završio usljed njegovog varanja s više od 20 žena. Glumica je posljednje dvije godine, kako kaže izvor, pokušavala da zatrudni pomoću vještačke oplodnje.

Bonus video: