"Hvala ti Covide", rekao je ugostitelj i razbio cijeli lokal

"Ne ljutim se ni na koga i ne želim da pošaljem nikakvu političku poruku. Nijesam mogao da snosim troškove zbog korone i odlučio sam da sve uništim. Jednostavno", rekao je vlasnik lokala
13620 pregleda 3 komentar(a)
Italijan razbija svoj lokal, Foto: Screenshot/Facebook
Italijan razbija svoj lokal, Foto: Screenshot/Facebook

Zbog pandemije koronavirusa u Italiji su od marta zatvoreni svi ugostiteljski objekti. Na Facebooku se pojavio snimak 59-godišnjeg Italijana Giana Marija Fenua, za kojeg italijanski mediji navode da je vlasnik pizzerije u Sassariju na Sardiniji.

Kad je shvatio da bi u veće dugove zapao ako bude čekao dva mjeseca da ponovno otvori svoj ugostiteljski objekt umjesto da odmah zauvijek zatvori njegova vrata, odlučio je da sve razbije.

Na snimku koji je objavio poručio je da za sve krivi koronavirus. "Hvala, Covide", rekao je.

"Ne ljutim se ni na koga i ne želim da pošaljem nikakvu političku poruku. Nijesam mogao da snosim troškove zbog korone i odlučio sam da sve uništim. Jednostavno. Zapravo sam zadivljen interesom koji je pobudio moj video", komentarisao je.

Kako pišu lokalni mediji, ima još jedan ugostiteljski objekt. "Ne brinite se, neću i njega uništiti. Možda ću se sad više posvetiti pripremama za svjetsko prvenstvo proizvođača pizze na kojem sam učestvovao prethodnih godina i osvajao priznanja", dodao je.

Bonus video: