Bred Pit iz karantina snimio poruku za diplomce

Bred Pit je je pohađao Državni univerzitet Misuri , ali nikad nije završio. Spakovao je kofere i zaputio se u Holivud kako bi ostvario svoje snove. Inače, studirao je novinarstvo
765 pregleda 0 komentar(a)
Bred Pit, Foto: Jordan Strauss / AP
Bred Pit, Foto: Jordan Strauss / AP

Poslednjih mjeseci brojne ličnosti su se obraćale javnosti i pozivali građane da ne izlaze iz svojih kuća i na svaki mogući način pokušavali da pomognu društvu koje je zahvatila epidemija koronavirusa. Nešto slično uradio je pre nekoliko dana i čuveni holivudski glumac.

Zvijezda filma "Bilo jednom u Holivudu" i mnogih drugih, holivudski glumac Bred Pit iznenadio je studente Državnog univerziteta Misuri posebnom videoporukom snimljenom u karantinu.

Video počinje razgovorom dekana i maskote ovog univerziteta koji pominju kako bi studentima trebalo još jedna osoba da čestita na diplomiranju. Onda se vidi kako dekan okreće telefon i slavni Bred Pit je onda uputio poruku diplomcima ovog univerziteta.

"Pozdrav svima. Bred ovde iz karantina. Da, mora da je bilo vrlo čudno raditi u ovim zahtjevnim vremenima, ali znajte da sam ponosan na vas", rekao je dobitnik Oskara, te dodao:

"Želim vam sve najbolje u vašim budućim poduhvatima. Dakle, uspjeli ste. Uživajte. Čestitam, i razmišljajte široko", kazao je Bred.

Prije nekoliko dana docent Elizabet King objavila je video-snimak na društvenim mrežama, te navela da je time željela na neki način da razveseli studente koji se zbog pandemije koronavirusa neće tradicionalno prošetati gradom nakon završne ceremonije.

Ona je navela i da je čuveni glumac pristao da učini "studente svog rodnog grada ponosnima".

Bred Pit je inače odrastao u Springfildu u Misuriju, gdje se i nalazi ovaj univerzitet koji iako je pohađao, nikad nije završio. Spakovao je kofere i zaputio se u Holivud kako bi ostvario svoje snove. Danas je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih glumaca, a ove godine konačno je osvojio i Oskara, ali za sporednu ulogu i to upravo u filmu "Bilo jednom u Holivudu". Inače, studirao je novinarstvo.

Bonus video: