Pamela se ne čuje se sa kolegama sa seta

Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit. Uložili su 65 miliona dolara u film, mi smo našu seriju napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime
915 pregleda 1 komentar(a)
Pamela Anderson, Foto: Internet
Pamela Anderson, Foto: Internet

Kanadsko-američka glumica i TV ličnost Pamela Anderson (52) je bila virtuelni gost u emisiji kod Endija Kohena u emisiji “Watch What Happens Live”, zajedno sa zvijezdom “Real Houswives of New York” Ramonom Singer (63).

Pamela je u emisiji govorila o filmu “Čuvari plaže” iz 2016. godine u kom igraju glumci Dvejn Džonson i Zek Efron, kao i o kućnom videu koji je snimila sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, koji je postao hit na svim porno sajtovima.

“To nije bio kućni snimak. To je bila kompilacija video snimaka sa putovanja na kojima smo bili goli”, rekla je Pamela.

Kada je govorila o blokbasteru i rimejku “Čuvara plaže” rekla je: “Nije mi se svidio. Ostavimo lošu televiziju kao takvu, ne mora sve da se pretvara u bioskopski hit. Uložili su 65 miliona dolara u film, mi smo našu seriji napravili za 500 hiljada dolara. Imali smo iste eksplozije, iste scene u vodi, iste kostime. U tome je zabava biti kreativan. Zaista nije potreban toliki novac”, bila je iskrena glumica.

“Kritičari se možda neće složiti, ali postoji razlog zbog kog je serija trajala 11 sezona. Nije do glume, priča, golotinje i kostima, već do zabave koju smo pružali ljudima za skroman budžet”, zaključila je Anderson.

Ona je otkrila da se sa koleginicom Jasmin Blit nije čula još od snimanja, a kada su je upitali s kim je od kolega sa seta ostala u dobrim odnosima, odgovorila je:

“Ni sa kim. Ja nisam društvena osoba”, priznala je Pamela koja je seriju napustila poslije pete sezone.

Bonus video: